Nya äventyr på Legoland. Nu kan du njuta av filmen ”The LEGO Movie – på nya äventyr”

Nu kommer ”The LEGO Movie – på nya äventyr” – ett kortäventyr på film där publiken får uppleva ett gastkramande äventyr med kroppen och alla sinnena genom 4D-effekter med vatten, rök, dimma, ljus och vind.

Filmen är en uppföljare till The Lego Movie som är en av världens mest sedda filmer.

2014 kom filmen som skulle få en hel värld att kasta sig till biograferna för att följa Legofiguren Emmet och hans vänner på äventyr. Filmen blev den mest sedda i USA och den andra mest sedda i världen det året. Nu kommer en uppföljare, kortfilmen ”The LEGO Movie – på nya äventyr”.

Den här gången är Emmet och hans vänner på besök på LEGOLAND, när de dras in ett spännande äventyr som det krävs både list och samarbete för att ta sig ur. Filmen är animerad liksom sin förlaga och specialproducerad för LEGOLAND. Den är producerad med avancerad 4D-teknik med specialeffekter som vatten, rök, dimma, ljus och vind som ger ytterligare dimensioner till filmupplevelsen.

– Det är helt unikt för våra gäster att de nu kan uppleva en helt egen historia med alla fantastiska figurer från ”The LEGO Movie” på Legoland. Och vi garanterar att det är en helt annan upplevelse än att se film hemma i soffan, säger Christian Woller, vd på LEGOLAND.

”The LEGO Movie – på nya äventyr” kommer att visas flera gånger om dagen på LEGO Studios, LEGOLANDS 4D-biograf under hela 2016.

I år invigs också ett helt nytt Ninjago-område på över 5 000 kvadratmeter på LEGOLAND. Satsningen är på totalt 85 miljoner danska kronor 2016, vilket är den största investeringen i historien för LEGOLAND. Här ingår även en ny attraktion med en interaktiv värld, NINJAGO – The Ride.

En uppföljare till storfilmen The Lego Movie är planerad till 2018.