Ving utökar med fler kryssningsmöjligheter till Hawaii, Karibien och Medelhavet

Resebolaget Ving ökar sitt kryssningsutbud genom ett samarbete med Norwegian Cruise Line. Sex nya fartyg och 15 nya kryssningsrutter blir därmed möjliga att bokas via Ving.

Ombord på de medelstora och familjevänliga fartygen är utbudet stort, framför allt vad gäller restauranger och barer.  Norwegian Cruise Line erbjuder dessutom Freestyle Dining, vilket innebär att man själv bestämmer när och var man vill äta och inte är hänvisad till fasta middagssittningar.

– Att vi inleder ett samarbete med Norwegian Cruise Line känns väldigt roligt och är ett tecken på det växande intresse som finns för kryssningar. Med de flexibla måltiderna ombord är man fri att bestämma över sin egen tid, vilket vi vet att många uppskattar, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Med Ving kan man välja att bo i insides- eller utsideshytt, balkonghytt eller svit. Ombord finns en rad olika aktiviteter, underhållning, shopping och möjlighet till sol- och bad.

Mängder med aktiviteter på Norwegian Epic.
Mängder med aktiviteter på Norwegian Epic.

På fartyget Norwegian Escape, som kryssar i Karibien, finns det dessutom ett snörum med arktisk kyla och en ölbar med eget mikrobryggeri.

Balkonghytt på Norwegian Jade.
Balkonghytt på Norwegian Jade.

Kryssningarna i Medelhavet utgår från Barcelona och Venedig och går sedan till vackra resmål som bland annat Rom, Dubrovnik och Santorini. Kryssar man i Karibien utgår kryssningarna antingen från Florida (Miami eller Port Canaveral) eller New York (Manhattan) och därefter till öar som Bahamas, Jamaica och Bermudas, samt till Belize och Mexiko. För första gången erbjuder nu Ving även kryssningar i Hawaii med stopp på öarna Maui, Hawaii, Oahu och Kauai, som kombineras med en veckas sol och bad i Honolulu.

_E6A6375
Medelhavskryssningarna besöker bland annat Dubrovnik i Kroatien.

– Det här är verkligen en fantastisk möjlighet om man vill upptäcka Hawaiis spännande öar och samtidigt ha alla de bekvämligheter som finns ombord på ett kryssningsfartyg,fortsätter Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Bokar man ett kryssningspaket med Ving och Norwegian Cruise Line ingår flyg, hotellövernattning, kryssning samt helpension och dricks ombord på fartyget.

Fakta

Information om Vings kryssningar hittar du här

Prisexempel: Kryssningspaket med kryssning, flyg och hotellövernattning.

Kryssning  ”Livorno, Cannes, Barcelona, Neapel” med Norwegian Epic  + 1 natt i Rom (totalt 9 dagar). Avresa från Stockholm den 18 oktober 2016. Boende i insideshytt inklusive helpension, från 9 995 kronor per person

Kryssning  ”Maui, Hilo, Kona, Kauai” med Pride of America  + 7 nätter I Honolulu (totalt 15 dagar). Avresa från Stockholm den 15 april 2017. Boende i insideshytt inklusive helpension, från 27 290 kronor per person.